Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 4/2021 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 4/2021
Triumph T80 1938
Tämä englantilaisen peruspyörän pienoismalli syntyi Italerin 1/9 mittakaavan sarjasta puutteita korjaten ja itse tehtyjä osia lisäten. Perussarja oli alkujaan edesmenneen Escin tuotantoa 1970 luvun alkupuolelta, joten detaljointi ei ole ihan tätä päivää. Lisäksi malli oli vielä muutettava sotilasversiosta siviilipyöräksi.
Change Vought Corsair F4-U1
Syvennymme vaihteeksi isompaan 1/32 mittakaavaan, ja rakennamme Corsairin varhaisen Birdcage version Tamiyan sarjasta.
Mutt M151 Jeeppi siviiliversiona
Aiemmasta projektista oli kaapin perälle jäänyt Academyn Ford Mutt, vain peräkärry puuttui. Puute ei haitannut kun autosta tehtiin siviiliversio. Academyn sarja on laadultaan haastava, ja sekin on melko siloiteltu ilmaisu. Valmista kuitenkin tuli
M60 Magach
Amerikkalaista alkuperää oleva panssarivaunu oli Israelin armeijan käytössä Libanonin sodassa -80 luvun alkupuolella. Rakennussarja oli alkujaan Escin valmistama, mutta nykyään sitä myydään mm. Italerin pakkaamana, ja sieltä on tämäkin kappale kotoisin.
Liquid Pigments
Liquid Pigments, eli nestepigmentit ovat varsin käyttökelpoista tavaraa erityisesti maakaluston ja dioraamojen tekijöille. Testataksemme näitä pigmenttejä käytössä rakentelimme Tähtien sota elokuvista tutun taisteludroidin ja sille pienen maastopalasen.
Pikatestissä UV Kovetteinen Tarmo liima
UV liima pikatestissä.

« Takaisin