Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 4/2020 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 4/2020
Dodge Challenger Osa 3
1970 vuosimallin Challengerimme päästiin viimein saattamaan valmiiksi. Kaikkien projektia kohdanneiden pienten ja vähän isompienkin ongelmien ja sattumusten jälkeen voidaan sanoa että kyseessä on todellinen työvoitto. Ja ennen kaikkea hieno sellainen.
Corsair hävittäjä toiseen kertaan
Ei siis rakenneta toista sarjaa vaan poistetaan parikymmentä vuotta sitten tehdystä mallista maalit ja merkinnät. Pienen siistimisen jälkeen maalataan malli uudestaan ja viimeistellään tämän päivän tekniikoilla ja aineilla. Virkistävää vaihtelua.
Panzerjäger Ferdinand
Venäläisen Zvezdan valmistamien mallisarjojen taso on noussut suorastaan kohisten. Rakensimme uudempaan tuotantoon kuuluvasta sarjasta Ferdinand panssarintuhoojan ja viimeistelimme mallin Kurskin suurtaistelussa käytettyyn kuosiin.
RX-7-5 Gundam
Palaamme taas Gundamien maailmaan. Tällä kertaa rakennamme sarjan ohjeen mukaan, mutta jätämme sen maalamatta ja viimeistelemme muovipinnat ainoastaan mattalakalla.
Kirjahyllyssä arvioitavana kattava teos Brummbär vaunusta ja toinen Sci-Fi mallarin perustekniikoista
Sturmpanzer IV Brummbär on näihin asti jäänyt kirjallisuudessa melko vähälle huomiolle. Nyt tilanne korjaantuu kun Panzerwrecks kustantamo julkaisi kattavan vaunun historiaa ja alatyyppien eroja luotaavan teoksen. How to Kotobukiya puolestaan antaa Sci-Fi mallarille uusia aseita mallien maalaamiseen ja viimeistelyyn.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen