Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 3/2020 Irtonumerohinta: 11,90 €


Kansikuva: Mallix 3/2020
F-14 Tomcat
Tamiyan 1/48 mittakaavan Tomcat sarja on mainio lähtökohta upealle pienoismallille. Kone on tässä mittakaavassa isokokoinen, joten työpöydältä on hyvä löytä reilusti tilaa.
Heia Safari Dioraamaprojekti
Pitkästä aikaa pääsemme tarjoamaan dioraamaprojektin rakennuskertomuksen suunnittelusta valmiiseen työhön. Lähde siis mukaan Libyan auringon alle seuraamaan tulenjohtoryhmän ruokailutaukoa.
T-55 panssarivaunu Tamiyan uutuussarjasta
T-55 on yksi eniten valmistetuista panssarivaunuista toisen maailmansodan jälkeiseltä ajalta. Rakennussarjojakin on vuosien mittaan ilmestynyt runsain määrin. Siitä huolimatta Tamiyan uutuus on ensimmäinen esitys tässä mittakaavassa.
Turun Forum Marinum merimuseon dioraamaprojekti
Dioraamoja tehdään muuallakin kuin mallarien kotipöydillä. Tähän tarkasti detaljoituun työhön kannattaa tutusua ihan livenä. Toivotaan että kesäloma-aikaan museoon taas pääsee tutustumaan.
Gundam Zaku II Miniversiona
Mallailunkaan ei aina tarvitse olla niin tiukkapipoista hommaa. Siirryimme hetkeksi hauskalle puolelle ja pistimme kasaan Gundam hahmon ”Toon” version.
Muovisilppua
Tutkailimme läpi muutamia uutuussarjoja ja muutakin mukavaa.
Iskä mallaa Mallixiin osa III
Mallarit eivät ole muiden ihmisten kaltaisia. Se on moneen kertaan nähty ja todistettu. Näin voi käydä kun hän lähtee kammiostaan ihmisten ilmoille.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen