Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 1/2020 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 1/2020
Focke Wulf 190 D-9 viimeistelyssä
Kokeilimme millaista jälkeä saadaan aikaan kun malli viimeistellään lehdessä julkaistuja työtapoja ja tarvikkeita hyödyntäen. Lopputuloksessa ei ole valittamista, mutta lehden oheista tuli kyllä poikettua useamman kerran.
ARL-44 ranskalainen panssarivaunu
ARL-44 ei liene niitä kaikkein tunnetuimpia panssarvaunuja. Tyyppi otettiin käyttöön Ranskassa pian toisen maailmansodan päättymisen jälkeen. Pienenä erikoisuutena vaunun moottori oli kotoisin saksalaisesta Panther vaunusta. Vaunu on joka tapauksessa omintakeisen näköinen ja malliprojektina mielenkiintoinen.
Massey Ferguson ”Low rider”
Hellerin vanha traktorin rakennusarja tuli joitakin aikoja sitten uudelleen tuotantoon. Pistimme sarjan kasaan, mutta eihän siitä ihan perusvehjettä tullut. Tuli sitten traktoriksi harvinaisempi Low rider versio.
Ensimmäinen lentokonemallini
Uuden kokeileminen on aina hauskaa, olkoon kyseessä sitten vaikka erilaisen pienoismallin rakentaminen. Vaikka kokemusta mallien rakentamisesta olikin tukevasti maakaluston puolelta, pääsi testimielessä rakennettu Zero hävittäjä yllättämään monessa vaiheessa.
T-34 ”Uralmash”
T-34 aiheisia rakennussarjoja on aikojen saatossa tehty lähes kaikkien valmistajien toimesta. Zvezdan uusi Uralmash versio herätti silti mielenkiinnon, ja lähdimme kasaamaan kyseistä mallia.
Lancia Delta S4 rallitykki
Automallaria on viime aikoina suorastaan hemmoteltu kun uusia, todella kiinostavista aiheista tehtyjä rakennusarjoja on ilmestynyt markkinoille tasaiseen tahtiin. Nyt on vuorossa pitkään odotettu Lancia Delta S4, josta Aoshima julkaisi iloksemme laadukkaan sarjan.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen