Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 6/2019 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 6/2019
Motörhead pommikone
Motörheadin Bomber albumi täytti 40 vuotta. Sen kunniaksi Airfix julkaisi rakennussarjan levyn kannessa näkyvästä Heinkel pommikoneesta. Sellainen piti tietenkin rakentaa heti tuoreeltaan.
Sotakupla
VW Käferin, eli Kuplan sotilasversiosta ei näihin asti ole ollut saatavana kunnollista 1/35 rakennussarjaa. Nyt kun sellainen ilmestyi markkinoille, piti tietenkin katsoa lunastaako uutuus siihen kohdistuneet melko mittavat odotukset.
Dodge Challenger Osa 1
Tämä 1/24 skaalan Challenger piti tehdä valmiiksi yhdellä rykäisyllä. Toisin kävi. Korjattavaa oli paljon, mutta niistä selvittiin mukavasti. Mutta sitten maalit ja lakat alkoivat nokitella keskenään, eikä maalaus onnistunut sitten millään. Näinpä odotettavissa on toinen erä uuden maalauskierroksen ja viimeistelyn merkeissä.
Mobile Suit Marasai
Bandain sarjasta rakentuu hieno Gundam maailmaan sijoittuva Mobile Suit RSM 108 Marasai.
Nordic Challenge 2019
Perinteinen Nordic Challenge tapahtuma järjestettiin Espoon Otahallissa. Pienenä yllätyksenä siitä tulikin sitten viimeinen lajiaan.
Testissä Carving Foam materiaali
Carving Foam on kätevä materiaali dioraama-alustojen ja seinien tekemiseen. Lujuutensa ja keveytensä ansiosta se sopii myös moneen muuhen askarteluun. Levy toistaa mainiosti myös Roller Pin työkalulla levyyn painetut kuviot.
Maalla, merellä ja ilmassa 2019
Kuopiossa järjestettiin hieno mallailutapahtuma nyt jo kymmenettä kertaa.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen