Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 5/2019 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 5/2019
Focke Wulf 190D-9 ”Dora”
Mika Heikkilä rakentaa 1/48 mittakaavan pienoismallin Eduardin rakennussarjasta. Kaksiosaisen jutun ensimmäisessä osassa saadaan rakennushommat pakettiin ja suihkautetaan perussävyt mallin pintaan
Suomen ilmavoimien DN-värit
Raimo Heikkisen tekeämän pitkäjänteisen tutkimustyön tuloksena on varmistunut että Ilmavoimiemme käytössä oli kolme DN-väriä. Artikkelissa kerrotaan, miten tähän tulokseen on päästy ja lisäksi mukana on konekohtainen taulukko, josta selviää, millä DN-värin versiolla mikäkin koneyksilö on aikanaan maalattu. Tarjolla on siis mahtava tietopaketti aiheesta kiinnostuneille pienoismalliharrastajille.
Testissä Ender 3 Pro 3D tulostin
3D tulostaminen tekee tuloaan myös pienoismalliharrastajan työkaluvalikoimaan. Kohtuulliseen hintaan saa jo varsin laadukasta jälkeä tekeviä laitteita. Saimme testattavaksi yhden vaihtoehdon.
LUM-168 Camel
Palaamme Maschinen Krieger maailmaan ja rakennamme Hasegawan sarjasta LUM-168 Camel tyyppisen taktisen tiedustelukävelijän.
Pig N’ Ford race kilpa-auto
Ameriikassa tehdään kaikkea ihmeellistä. Orgeonissa ajetaan kilpaa vahoilla Fordeilla, ja kuljattajalla pitää vielä olla elävä possu kainalossaan. Ainakin kisassa käytetyt välineet antavat aiheen mielenkiintoiselle mallailuprojektille.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen