Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 4/2019 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 4/2019
Ola Olinin Panther
Paneudumme suomalaisen Ola Olinin sotaretkeen ja rakennamme pienoismallin hänen Panther Ausf.A panssarivaunustaan, käyttäen referenssinä sota-aikaista valokuvaa.
Sevastopolin piirittäjä
Jo ensimmäisen maailmansodan aikaan Itävalta-Unkarin armeijalle rakennettu 42cm Skoda rannikkotykki osallistui Sevastopolin piiritykseen osana Saksan tykistöä.
Honda Gorilla ”Entei”
Annetaan mielikuvituksen lentää ja kootaan Honda Gorilla rakennussarjasta ja parista muustakin setistä otetuista osista telaketjuin varustettu puutarhatraktori.
Mallari matkailee, Wien ja Bratislava
Matkailu avartaa, ja tällä kertaa tutustumme Wienin ja Bratislavan mallikauppoihin. Tietenkin käymme myös museossa.
3D tulostin mallarin käytössä
3D tulostimet tekevät vääjäämättä tuloaan. Aina parempia ja silti entistä edullisempia tulostimia ilmestyy markkinoille. Kävimme testaamassa parin kirjaston tulostimet ja kokeilimme myös kaupallisen tulostuspalvelun palveluja.
Luita pelilaudalle
Oli tarkoitus rentoutua roolipelin parissa, mutta luurankoarmeija oli päättänyt ottaa lopputilin. Tuli kiire rakentaa ja maalata uusi luurankojoukkio peliä varten.
Vielä kerran Jagdpanther
Oli tarkoitus rentoutua roolipelin parissa, mutta luurankoarmeija oli päättänyt ottaa lopputilin. Tuli kiire rakentaa ja maalata uusi luurankojoukkio peliä varten.
Figuurimaalausta 70-luvun tapaan
Varastoja siivotessa käteen osui muutamia vuosikymmeniä sitten maalattuja figuureja. Näyttävät aika karuilta verrattuina nykypäivän taideteoksiin.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen