Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 3/2019 Irtonumerohinta: 11,90 €


Kansikuva: Mallix 3/2019
SU-27 Flanker osa 2, Maalaus ja viimeistely
Viimeistelemme Flanker mallin kuluneen näköiseksi. Käytetyt tekniikat toki toimivat minkä tahansa lentokonemallin viimeistelyssä. Lyhyesti ilmaistuna, Mika Heikkilä on taas parhaimmillaan. Juttu kannattaa siis lukea tarkasti.
Gundam Barbados
Gundam TV-sarjoihin perustuvat rakennussarjat ovat erityisen suosittuja Japanissa, mutta mukava näitä laadukkaita sarjoja on muidenkin rakennella. Samalla teemme kevyen tutkimusmatkan Gundam genren syntysijoille.
Nasty Granny
Teemu Jormanainen hulluttelee kaivamalla kaapin perukoilta 90-luvulla kesken jääneen autoprojektin. Nyt tulee sentään valmista.
Moson Model Show 2019
Yhdeksi maailman suurimmista muotoutunut mallikilpailu järjestettiin jo 22. kerran Unkarissa. Totuttuun tapaan Mallixin iskuryhmä oli paikalla nuuhkimassa ilmapiiriä.
T-28 Postijuna
Kari Tapio kertoo T-28 panssarivaunun kehityksestä ja katsastaa siinä ohessa Zvezdan uunituoreen T-28 rakennussarjan. Harmi kyllä tästä sarjasta ei saa rakennettua vaunun Suomessa käytettyä versiota.
Audi Sport Quattro S1
Audin rallitykistä on jo pitkään odotettu rakennussarjaa 1/24 mittakaavaan. Nyt sellainen saatiin, ja Petri Huhtala sukelsi heti laatikon sisältöä tutkiskelemaan.
Short Sunderland Mk.V
Mahtava vesitaso nyt ihan uutena 1/72 mittakaavan rakennussarjana. Mika Heikkilä otti tuntumaa.
Pikatestissä Wet Palette
Pikatestissä mainio apuväline kaikille akryylimaalien käyttäjille.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen