Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 5/2018 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 5/2018
Ferrari 330 P4
Rakenteluprojektina legendaarinen Ferrari 330 P4 kilpa-auto. Auton esikuva on yksi neljästä valmistuneesta yksilöstä.
Hawk harjoitushävittäjäkone HW-314
Suomen puolustusvoimien käyttämä kalusto on aina kiehtonut myös pienoismalliharrastajia. Tällä kertaa rakentelukohteena on ilmavoimien käyttämä BAe Hawk Mk.51 harjoitushävittäjä, nyt isommassa 1/32 mittakaavassa.
T-35 raskas panssarivaunu
Kyseinen vaunu ei ollut Neuvostolliton panssarivoimien parhaita innovaatioita mutta pienoismallina se on kiintoisa rakentelukohde. Tässä näemme myös että pienikin voi olla kaunista, sillä malli on rakennettu 1/100 mittakaavaan.
Le Merde
Tällä kertaa tarjolla on kummittelevan patonkileipurin tarinaan perustuvat ajoneuvo, joka tyyliin sopivasti on koottu useammasta sarjasta löytyneistä palikoista. Tarina sinänsä lienee täyttä fiktiota.
Bergepanther
Bergepanther on yksi niistä harvoista toisen maailmansodan tela-ajoneuvoista, josta tähän mennessä ole ollut kunnollista rakennussarjaa. Nyt saimme sellaisia kaksittain ja vielä lisääkin on tulossa. Tutkailimme tarkemmein kaikkein kiinnostavimman version.
Trumpeter T-28
Trumpeter julkaisi 1/72 skaalan T-28 panssarin rakennussarjan. Kansikuvan perusteella kyseessä on suomalainen ”postijuna”. Ikävä kyllä laatikon sisältö ei täysin vastaa kansikuvaa.
Falcon Eyes kuvausteltta
Kätevä kuvausteltta mallarin käyttöön.
AK-Interactive Spraymaalit
Kokeilimme uusia maaleja.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen