Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 4/2018 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 4/2018
Messerschmitt Bf109 K-4
Rakennamme Mersumallin sodan loppupuolen asuun. Tällä kertaa painotamme erityiseti öljyvärien käyttöä mallin viimeistelyssä.
Uutuuksia ja muuta mielenkiintoista
Tamiyan Panzer crew ei ehkä lukeudu terävimpiin uutuuksiin, mutta katsoimme, mitä tämä mielenkiintoinen miehistösetti pitää sisällään. Eduradin uusi Löök tuotesarja tarjoaa lentokonemallien rakentajalle oikeasti valmiita mittaritauluja. Tutkimme mistä tässä on kysymys,
Taistelulaiva Bismarck osa XII
Helteisestä, ja kaiken aktiviteetin nollanneesta kesästä huolimatta 1/200 skaalan Bismarckprojekti on edennyt. Uusien detaljointisettien avulla joitakin osioita on saatu entistä hienommiksi. Toisaalta tämä on edellyttänyt aiemmin jo valmiiksi tehtyjen kokonaisuuksien purkamista uudempien tieltä.
KDW Wagen kävelijä
Kävelevä kuplavolkkari on What if viritys sodan lopulta. Useampien rakennussarjojen osista koottu tallaaja on mukava rakennettava, mutta luonnollisesti lopputulos on varsin kaukana realismista.
AMX-10 RCR Separ
Ranskan armeijan modernista kalustosta ei ole tarjolla liiemmälti rakennussarjoja. Niinpä nyt rakennettava AMX todella poikkeaa valtavirrasta. Sarjan valmistaja Tiger Models kuuluu myös uudempiin tulokkaisiin, on siis mukava katsoa millaiseen laatuun siellä pystytään.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen