Mallix harrastemaailma

Mallix Harrastemaailma 2/2018 Irtonumerohinta: 11,80 €


Kansikuva: Mallix 2/2018
Metallia pintaan osa 2
Mettallinhohtavaksi maalattu P-38 hävittäjä saa pintaansa monenmoisia vanhennuskäsittelyjä. Tavoitteena kun on kovassa käytössä kulunut lentokone.
Batmobile Tumbler
Uudemmissa Batman elokuvissa nähty Tumbler rakennetaan nyt 1/25 mittakaavan pienoismalliksi.
Real Colors maalisarja
Kokonaan uuden maalimerkin ilmestyminen markkinoille on melko harvinainen tapahtuma. Real Colors sarja on harrastajien parissa aiheuttanut melkoisen ennakkokuhinan. Sen vuoksi testasimme maalit kahden asiantuntijan voimin. Lue molemmat testiraportit niin tiedät.
Mersu Dual Combo
Eduard julkaisi Ilmavoimat 100 vuotta juhlan kunniaksi tuplapakkauksen suomalaisia Messerschmitt Bf 109 koneita 1/48 mittakaavassa. Tutkimme antaako paketin sisältö harrastajalle jotain uutta ja ennennäkemätöntä?
La Tour Eiffel
Eiffel torni on pienoismallien rakentajalle hieman harvinaisempi mallailukohde. Nyt sellainenkin rakennetaan.
Ultrakiiltoa mallin pintaan
Kaksikomponenttilakat ovat tuttuja oikeiden autojen parista. Nyt on julkaistu vastaavaa tavaraa myös pienoismallien maalaajille. Pakkauskoko on kätevä ja tavarakin laadukasta.
Sisäpintojen maalausta
Automallareille suunnatut kolme sisävärisettiä tarjoavat mukavan mahdollisuuden viimeistellä auton sisätilat valmiiksi valituilla, toisiinsa sointuvilla väriyhdistelmillä.
Uutuuksia
Paljon mielenkiintoista on taas putkahdellut markkinoille. Tamiyalta ilemstyi Goliath ja hieno kaiverrintyökalu. ICM:n SdKfz 251 Ausf.A on sekin sieltä mielenkiintoisimmasta päästä.

« Takaisin

Webdesign: Tomi Mynttinen